Plaats een Recensie

img01

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 32 reviews
by miriam on effactief

Loopbaan coachingGrenzen aangeven tegenover je werkgever is soms erg lastig. Zeker wanneer je regelmatig tegen van alles aanloopt en je eigenlijk niet zo in de gaten hebt dat het vooral te maken heeft met je eigen grenzen aangeven. Bij Bettie is me een hoop duidelijk geworden. Door de vraagstelling en het pellen van mijn probleem zijn we bij de kern uitgekomen. Voor mij was dit een sleutel naar een nieuwe deur! Ik geef mijn grens aan en blijf daarbij dicht bij mijn gevoel. Het was een lang gesprek maar hierdoor heeft het mij wel gebracht wat ik nodig had. Ook na dit gesprek is Bettie me blijven volgen via de mail. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet.

by Nicole on effactief
Veel dank

Hoi BettieOp vakantie ging het wel goed.Ik heb op een paard gezeten en liep vaak vlak langs honden.Bij wespen rende ik eerst een paar keer weg maar daarna ging het iets beter en bleef ik zitten toen ik een wesp zag.Ik was heel trots op mezelf omdat ik op een paard had gezeten en niet zomaar aan de andere kant ging lopen omdat ik een hond zag.Toen ik bleef zitten als er een wesp voorbij vloog was ik ook heel trots op mezelf.maar ik vond het soms een beetje lastig om te blijven zitten als er een wesp was.Dankjewel voor al je hulpGroetjes Inge (10 jaar)

by Santana on effactief
Stoppen met roken

2 weken voor de behandeling van Bettie had ik nog nooit gehoord van hypnotherapie, nu zal ik het nooit meer vergeten!Nadat een collega van mij gestopt was met roken na een behandeling van Bettie heb ik geen moment getwijfeld en heb ik direct een afspraak ingepland. Het was een bijzondere en prettige ervaring en bovenal ook zeer effectief. Ik heb mijn halve leven gerookt en ben nu inmiddels al 3 weken gestopt! Ik kan het iedereen aanraden als je wil stoppen met roken. Het heeft mij in ieder geval heel veel rust gebracht.

by Winny on effactief
hypnose

Bij hypnose denk je al gauw aan: 'ga op de grond zitten en doe een kip na'. Bij deze therapie niets van dat alles. Je praat 'gewoon' met Bettie in een heerlijk luie stoel. Maar, je hebt een communicatie met haar die niet echt uit je bewuste maar uit je onderbewuste komt. Ze brengt je als het ware in een soort hele lichte hypnose. Niets engs aan want je bent gewoon nog bij je positieven. Na de behandeling is het niet meteen 'ik voel me herboren' maar daar waar ik last van had kreeg ik laatst opeens het besef: hé, het is weg. En dat heb je dan zelf geregeld vanuit je onderbewuste, met hulp van Bettie. Heel bijzonder en als je er voor open wilt staan zeker aan te raden. Bettie is ook een heel prettige persoonlijkheid.

by Marja on effactief
blokkade

Tijdens de sessie leek alles wat ik zei of deed volkomen normaal, ik vroeg zelfs aan Bettie of ik wel onder hypnose was want voor mijn gevoel waren we gewoon aan het praten. Maar later op de dag besefte ik wel degelijk onder hypnose te zijn geweest.
Ik was gekomen vanwege een energie blokkade, een overblijfsel van een trauma in mijn jeugd. Met als gevolg lichamelijke klachten. Om die blokkade weg te krijgen en het zelf genezende vermogen van mijn lichaam te herstellen moest ik volgens diverse hulpverleners meer van mezelf gaan houden en de woede en verdriet over het gebeurde loslaten. Maar ik kon niet goed invoelen hoe dat dan moest. Door de hypnose lukt dat nu wel: tijdens het gesprek met Bettie kwamen de woede en het verdriet opnieuw omhoog, maar kon ik ook vergeven. Later tijdens de sessie voelde ik me steeds lichter en onbevangener worden, ik kroop letterlijk in de huid van het onbezorgde meisje van 7 jaar dat ik ooit ben geweest. Een heerlijke ervaring om mezelf weer zo ontspannen, geaccepteerd en vrij te voelen, zonder de angst voor afkeuring.
Dit gevoel was ik helemaal kwijt. Dat is dus hoe je van jezelf moet houden! Deze ervaring zei me meer dan de vele gesprekken die ik over mijn jeugd met hulpverleners heb gevoerd. Hoewel mijn lichamelijke klachten nog niet veranderd zijn voelde ik me de afgelopen weken vrolijker en ik heb ook meer energie.

by Ferdi on effactief
weg paniek

In november 2016 kreeg ik een paniekaanval in de auto op de snelweg.
Ik kon de auto op de vluchtstrook zetten en ben na 20-30 minuten weer verder gereden. De periode daarna kwam de angst/paniek elke dag terug, met name op punten waar geen vluchtstrook was en bij drukte op de snelweg. Hierdoor heb ik een tijd lang aan de rechterkant van de snelweg gereden.

In 2017 ben ik bij verschillende soorten behandelaars geweest en het lukte niet om van deze paniek/angst af te komen.

Begin 2018 ben ik naar Bettie gegaan en na 1 sessie was ik van de angst/paniek af.
Ik voelde na de sessie meteen een soort lichtheid en bij de eerste de beste snelweg zonder vluchtstrook haalde ik gewoon weer in, was er geen angst en had ik een BIG SMILE.
Ik rijd nu alweer een paar maanden met veel plezier op alle banen van de snelweg en heb geen last meer van paniek/angst.

Voor de sessie zelf had ik wel wat spanning en waren er allerlei negatieve gedachten en angsten.
Deze waren vrij snel weg, het was eigenlijk een gewoon gesprek en dan met mijn ogen dicht, waarbij ik rust ervaarde en antwoord gaf op de vragen van Bettie. Ik kan het allemaal nog kan navertellen.

Ik ben er heel blij mee, zou het zo weer doen!

by Ben on effactief
Goed

Beste Bettie,
Eerlijk gezegd zag ik er een klein beetje tegenop en had ik weinig verwachtingen.
Ik had klachten mbt verslavingen. Na 1 sessie is de drang om naar de alcohol of drugs te grijpen weg. Helemaal super! Dank je wel!

by Betsie van norden on effactief
druk in mijn hoofd

na een paar maanden slecht slapen kreeg ik een hersenschudding, wat een druk in mijn bovenkamer. Vooral na 5 nachten slecht slapen. Kon mij nu voorstellen het gevoel te hebben; hier word ik gek van. Fijn dat ik snel bij jou terecht kon voor een behandeling. Bijzonder om de pijn in een sessie terug te brengen van 10 naar twee. Ben je dankbaar Bettie met jouw inbreng en passie.

by Anne on effactief
Wauw!

Hele bijzondere ervaring! Ik kwam bij Bettie omdat ik al lange tijd last had van mijn heup. Ook al zeiden de artsen dat de operatie die ik ondergaan had goed was gegaan en de klachten eigenlijk weg zouden moeten zijn. Na een emotionele sessie van ongeveer 2 uur stond ik op zonder pijn!!!!!
Ook de weken die volgden ben ik pijnvrij doorlopen. Inmiddels ben ik meer dan twee maanden verder en nog steeds geen klachten. Ik heb al een aantal mensen Betties kant op gestuurd en hoor alleen maar lovende verhalen. Ik kan het iedereen aanraden!

by M.v.d.V on effactief
pijn verhelpen

Een hele goeie ervaring met hypnose door Bettie Hellings. Vanwege heftige pijnklachten in nek en rug, wat een nekhernia bleek te zijn, een hypnose sessie gedaan. Binnen enkele dagen werd de pijn aanzienlijk minder waardoor afbouw morfine direct ingezet kon worden. Een zeer positief resultaat, de pijn is weggebleven!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»