Plaats een Recensie

img01

Plaats een Recensie


Submit your review
* Verplicht Veld

In november 2016 kreeg ik een paniekaanval in de auto op de snelweg.Ik kon de auto op de vluchtstrook zetten en ben na 20-30 minuten weer verder gere

Apr 23, 2018 by Ferdi

In november 2016 kreeg ik een paniekaanval in de auto op de snelweg.
Ik kon de auto op de vluchtstrook zetten en ben na 20-30 minuten weer verder gereden. De periode daarna kwam de angst/paniek elke dag terug, met name op punten waar geen vluchtstrook was en bij drukte op de snelweg. Hierdoor heb ik een tijd lang aan de rechterkant van de snelweg gereden.

In 2017 ben ik bij verschillende soorten behandelaars geweest en het lukte niet om van deze paniek/angst af te komen.

Begin 2018 ben ik naar Bettie gegaan en na 1 sessie was ik van de angst/paniek af.
Ik voelde na de sessie meteen een soort lichtheid en bij de eerste de beste snelweg zonder vluchtstrook haalde ik gewoon weer in, was er geen angst en had ik een BIG SMILE.
Ik rijd nu alweer een paar maanden met veel plezier op alle banen van de snelweg en heb geen last meer van paniek/angst.

Voor de sessie zelf had ik wel wat spanning en waren er allerlei negatieve gedachten en angsten.
Deze waren vrij snel weg, het was eigenlijk een gewoon gesprek en dan met mijn ogen dicht, waarbij ik rust ervaarde en antwoord gaf op de vragen van Bettie. Ik kan het allemaal nog kan navertellen.

Ik ben er heel blij mee, zou het zo weer doen!


Beste Bettie,Eerlijk gezegd zag ik er een klein beetje tegenop en had ik weinig verwachtingen.Ik had klachten mbt verslavingen. Na 1 sessie is de

Apr 19, 2018 by Ben

Beste Bettie,
Eerlijk gezegd zag ik er een klein beetje tegenop en had ik weinig verwachtingen.
Ik had klachten mbt verslavingen. Na 1 sessie is de drang om naar de alcohol of drugs te grijpen weg. Helemaal super! Dank je wel!


na een paar maanden slecht slapen kreeg ik een hersenschudding, wat een druk in mijn bovenkamer. Vooral na 5 nachten slecht slapen. Kon mij nu voorste

Feb 07, 2018 by Betsie van norden

na een paar maanden slecht slapen kreeg ik een hersenschudding, wat een druk in mijn bovenkamer. Vooral na 5 nachten slecht slapen. Kon mij nu voorstellen het gevoel te hebben; hier word ik gek van. Fijn dat ik snel bij jou terecht kon voor een behandeling. Bijzonder om de pijn in een sessie terug te brengen van 10 naar twee. Ben je dankbaar Bettie met jouw inbreng en passie.


Hele bijzondere ervaring! Ik kwam bij Bettie omdat ik al lange tijd last had van mijn heup. Ook al zeiden de artsen dat de operatie die ik ondergaan h

Feb 07, 2018 by Anne

Hele bijzondere ervaring! Ik kwam bij Bettie omdat ik al lange tijd last had van mijn heup. Ook al zeiden de artsen dat de operatie die ik ondergaan had goed was gegaan en de klachten eigenlijk weg zouden moeten zijn. Na een emotionele sessie van ongeveer 2 uur stond ik op zonder pijn!!!!!
Ook de weken die volgden ben ik pijnvrij doorlopen. Inmiddels ben ik meer dan twee maanden verder en nog steeds geen klachten. Ik heb al een aantal mensen Betties kant op gestuurd en hoor alleen maar lovende verhalen. Ik kan het iedereen aanraden!


Een hele goeie ervaring met hypnose door Bettie Hellings. Vanwege heftige pijnklachten in nek en rug, wat een nekhernia bleek te zijn, een hypnose ses

Nov 08, 2017 by M.v.d.V

Een hele goeie ervaring met hypnose door Bettie Hellings. Vanwege heftige pijnklachten in nek en rug, wat een nekhernia bleek te zijn, een hypnose sessie gedaan. Binnen enkele dagen werd de pijn aanzienlijk minder waardoor afbouw morfine direct ingezet kon worden. Een zeer positief resultaat, de pijn is weggebleven!


Na 1 sessie met Bettie ben ik gestopt met alcohol drinken, wat me zonder haar hulp met geen mogelijkheid wilde lukken.Heerlijk, ik ben een stuk geluk

Oct 25, 2017 by Pia

Na 1 sessie met Bettie ben ik gestopt met alcohol drinken, wat me zonder haar hulp met geen mogelijkheid wilde lukken.
Heerlijk, ik ben een stuk gelukkiger nu! Dank!


Beste Bettie,Het is inmiddels 3-4 jaren geleden dat je mij behandeld hebt. Ik wist niet beter dan dat ik tientallen jaren lang regelmatig last had

Oct 24, 2017 by A.

Beste Bettie,

Het is inmiddels 3-4 jaren geleden dat je mij behandeld hebt. Ik wist niet beter dan dat ik tientallen jaren lang regelmatig last had van suïcidale gedachten. En dat is aardig vervelend als je dicht bij het treinspoor woont. Qua verstand kon ik het soms verklaren, niet altijd, maar ik had die gedachten nu eenmaal. Gelukkig was mijn angst om te falen naar anderen groter, zodat ik geen zelfmoord durfde te plegen.
De reden dat ik nu pas deze lovende recensie schrijf is, dat ik maar niet kon geloven dat jij mij met enkel 1 sessie van die deprimerende gedachten af kon halen, waar ik dus al tientallen jaren mee rond liep. En nu, een paar jaren na jouw sessie en geen last meer te hebben gehad van die suïcidale gedachten, kan ik op recht zeggen dat jij mij er van af hebt geholpen.

10.000 x dankjewel Bettie.
Jij bent goud waard.

A.


> Hier ben ik, dankzij jouw nu 1 jaar en 3 dagen rookvrij.>Niet lachen hè , maar ik heb dit jaar meer aan jou gedacht dan aan die vieze peuk.Nogmaa

Oct 11, 2017 by ans pruijn

> Hier ben ik, dankzij jouw nu 1 jaar en 3 dagen rookvrij.
>Niet lachen hè , maar ik heb dit jaar meer aan jou gedacht dan aan die vieze peuk.
Nogmaals 1000 maal dank voor je hulp en steun, want ook al zag ik je niet je was op de moeilijke momenten echt wel bij me.

Hele hartelijke groetjes ans.


Beste Bettie,Wat ben ik blij dat ik een afspraak voor hypnose met je heb gemaakt. Voorheen had ik steeds een vervelend gevoel om van huis weg te gaan

May 17, 2017 by Emmy

Beste Bettie,
Wat ben ik blij dat ik een afspraak voor hypnose met je heb gemaakt. Voorheen had ik steeds een vervelend gevoel om van huis weg te gaan maar na de sessie is dat verdwenen.
Mijn man en ik hebben een heerlijk weekendje weg gehad. Ik heb geen last gehad van dat vervelende gevoel dat ik “normaal” wel had. Heerlijk!

Ik wens je alle goeds,
Emmy


Hoi Bettie, Heb ruim de helft van mijn leven last gehad van claustrofobie en na 2 sessies is ook mijn grootste angst (om te vliegen) verleden tijd!

Mar 27, 2017 by Liesbeth

Hoi Bettie,
Heb ruim de helft van mijn leven last gehad van claustrofobie en na 2 sessies is ook mijn grootste angst (om te vliegen) verleden tijd! De trein, tram en (ondergrondse) metro heb ik allemaal genomen en ik voelde helemaal niks! Bizar om te merken dat de paniekaanval niet komt, terwijl je die probeert op te roepen. Ongelofelijk dat ik nu "gewoon" in een afgesloten ruimte kan stappen zonder er bij na te denken. Dat voelt als een bevrijding!


effactief , USA 4.9 5.0 27 27 In november 2016 kreeg ik een paniekaanval in de auto op de snelweg.Ik kon de auto op de vluchtstrook zetten en ben na 20-30 minuten weer verder gereden. De periode daarna kwam de
Page:
123